2013. július 22., hétfő

Falunap fellépői - Bóbita Zenekar

Augusztus 3-án a színpad környéke a gyerekeké, és természetesen az örökifjú szülőké, érdeklődőké. A világot jelentő deszkákon a Bóbita Zenekar fogja szórakoztatni az egybegyűlteket.
Lássuk mit is tudhatunk róluk:

„A nevetés gyógyít!
Ez már nem közhely, hanem bizonyított tény. A Bóbita Együttes vidám gyermekdalait hallgatva lehetőségünk nyílik nekünk szülőknek megtapasztalni azt a nagyszerű érzést, amit gyermekünk felhőtlen kacagása okoz. Ezt az élményt hozza el számunkra a Bóbita Együttes közkedvelt műsora.”
Koala Képességfejlesztő Gyermekmagazin"

A Bóbita zenekar 1997-ben alakult azzal a hiányt pótló céllal, hogy vidám, játékos műsorával aktív programot kínáljon az óvodák és iskolák gyerekközönségének.

Az együttes akusztikus műsorával folyamatosan jelen van a művelődési központok és fesztiválok színpadain.
Az új műsor még több játékkal és színes történettel kíván maradandó élményt nyújtani. Az új, akusztikus hangszerelésnek köszönhetően a lendületes műsor hangulata egyszerre bensőséges és vidám; a játékok és dalok könnyen az előadás részévé varázsolják a gyerekeket.
                                                                                                                                 
A zenekar a Százszorszép Dalfesztiválon - interaktív jellege miatt - elnyerte a “Legjobb produkció” díját. A fellépések sikerei pedig tovább erősítették azt a szándékot, hogy a koncertek középpontjában a gyerekek álljanak.

Bóbita Zenekar - http://www.gyerekzene.hu/

Bóbita Zenekar - Elefánt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése